Over Fruit bij u thuis.nl logo

Mijn naam is Johan Hoekstra, sinds 2014 bezorg ik lekker fruit, groente, sappen en meer, waarmee ik iedere 14 dagen bij de mensen aan huis kom. Om te kunnen voorzien in de toenemende behoefte van klanten om online vers groente en fruit te bestellen, heb ik deze webshop gelanceerd. Mijn streven is om u altijd goed, vers en lekker groente en fruit te kunnen bieden. Klanten waarderen mijn persoonlijke, deskundige en klantgerichte aanpak. Ik neem altijd contact met u op wanneer u een bestelling hebt geplaatst, dan handelen we de bestelling persoonlijk af.

Ik hoop u snel te mogen begroeten!

Allerbeste kwaliteit

Kwaliteit heb ik heel hoog in het vaandel staan en daarom koop ik dus alleen de allerbeste producten die er op dat moment te verkrijgen zijn.

 

Eerlijke prijs

Supermarkten stunten vaak met de prijzen van groente en fruit. Reclame als “de goedkoopste in groente en fruit” is iets waar ik mijn bedenkingen bij heb. Groente en fruit dat niet voldoet aan de wensen qua smaak en kwaliteit, dat vervolgens wordt weggegooid, hoe goedkoop is dat eigenlijk? Voor mij is de kwaliteit van onze producten het belangrijkste. 

Johan

Daarom is het mijn streven om u altijd goed, vers en lekker groente en fruit te kunnen bieden. En dit voor een eerlijke prijs: onze boeren en telers verdienen namelijk óók een eerlijke prijs voor hun mooiste, beste en lekkerste groente en fruit.

Fruitmanden en geschenken

Ook voor geschenken kunt u bij mij terecht; te denken valt aan o.a. fruitmanden, relatiegeschenken en kerstpakketten, maar wij leveren ook andere op maat gemaakte geschenken. U kunt altijd contact met ons opnemen.

logo

 

Bekijk assortiment

banner bezorging groente en fruit

© 2019 - 2023 Fruitbijuthuis.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel