Ontdek alles over groente en fruit

Vanaf 27 december 2023 bezorgen wij graag weer bij u!

Helaas is groenteboer Teun per heden gestopt met zijn activiteiten. Vanaf dinsdag 27 december zou ik graag uw verse producten bezorgen. U geeft een bestelling op via www.fruitbijuthuis.nl, info@streekvers.nl Óf d.m.v. tel 06-11 22 41 44. De vers producten worden dan elke maandag bezorgd en in overleg op een ander moment.

Graag uw bestelling voor het weekend doorgeven i.v.m. met bestellen en verwerken van de orders. Vragen of onduidelijkheden laat het weten, alvast bedankt en fijne feestdagen!

 

Alles ontdekken over uw favoriete groente en fruit

Ontdek dingen die u nog niet wist over het voedsel dat u al jaren regelmatig eet, maak kennis met nieuwe (of vergeten) soorten groente en fruit, leer hoe u zo gezond mogelijk kunt leven. Als specialist in groente en fruit is het voor ons een kleine moeite om deze kennis met u te delen. Zo blijft u altijd op de hoogte!

Verder lezen


Vitamine C - Weerstand tegen virussen

28 Februari, 2020 (terug naar boven)

Wist u dat vitamine C ongelofelijk effectief is tegen virussen? In China worden op dit moment bijvoorbeeld miljoenen vitamine C-pillen uitgedeeld. Het is namelijk aangetoond dat vitamine C het immuunsysteem versterkt waardoor deze beter in staat is om virussen te bestrijden. De verspreiding van het Coronavirus kan sterk worden geremd, of zelfs gestopt, wanneer direct gestart wordt met het gebruik van hoge dosissen vitamine C. Omdat het Coronavirus nu ook is verspreid naar Nederland, hebben wij alvast op een rijtje gezet in welke producten lekker veel vitamine C zit!

Bron: Ortho Institute


Bananen helpen uw slaap te verbeteren

20 Februari, 2020 (terug naar boven)

Wist u dat bananen u kunnen helpen aan een betere nachtrust? 

Slapeloosheid? Problemen om in slaap te komen? Eet een banaan! Wat veel mensen niet weten is dat het eten van een banaan kan helpen bij het verbeteren van de slaap. Makkelijk toch?

Maar hoe werkt dat dan? Bananen bevatten gemiddeld 27 mg magnesium, van dit mineraal is bekend dat deze kan helpen bij de behandeling van slaapproblemen. Zo zou het helpen slapeloosheid te voorkomen, maar ook om langer en sneller te kunnen slapen. Behalve magnesium bevat een banaan ook het slaaphormoon melatonine. Dit hormoon zorgt ervoor dat u slaperiger wordt als het donker wordt. Bananen bevatten verder nog de slaap bevorderende stoffen tryptofaan en kalium, beide bewezen stoffen voor het verbeteren van de slaap.

Bron: InSlaap.nl


Volgt u ons al op Facebook? Zo blijft u altijd op de hoogte van onze speciale acties, mis niets meer!

© 2019 - 2023 Fruitbijuthuis.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel