Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Dit recht geldt niet voor versproducten/beperkt houdbare producten. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@streekvers.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Zie ook Artikel 8 - Uitsluiting herroepingsrecht van de Algemene voorwaarden. Herroepingsrecht is niet geldig voor beperkt houdbare producten (versproducten), of in geval van langer houdbare producten wanneer de verpakking geopend is.

Beperkt houdbare producten

De meeste producten die u via deze webwinkel koopt zijn versproducten en hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Hygiënische producten of producten met een gezondheidsrisico waar de verzegeling van verbroken is

Bepaalde producten zijn na opening slechts beperkt houdbaar en kunnen daarom na opening niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Bekijk ook: Garantie en Klachten

© 2019 - 2023 Fruitbijuthuis.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel